Computable nomineert 10 werving- en selectiebureaus

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Award

Ict-vakblad Computable heeft tien werving- en selectiebureaus in de ict genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Brainnet, Computer Futures, Haselhoff Groep, Huxley IT, InterExcellent, Michael Page, New Monday, Progressive Recruitment, Rave-cruitment en Sire Life Sciences. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde werving- en selectiebureaus in ict zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 29 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- BrainnetLees de onderbouwing
- Computer FuturesLees de onderbouwing
- Haselhoff GroepLees de onderbouwing
- Huxley ITLees de onderbouwing
- InterExcellentLees de onderbouwing
- Michael PageLees de onderbouwing
- New MondayLees de onderbouwing
- Progressive RecruitmentLees de onderbouwing
- Rave-cruitmentLees de onderbouwing
- Sire Life SciencesLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.