Custom apps populair onder organisaties

De op maat gemaakte en beveiligde app is steeds populairderbij organisaties. De applicatie leidt onder meer tot een hogere productiviteit, blijkt uit het Mobility Index-rapport van Good Technology.

Steeds meer organisaties maken gebruik van een op maat gemaakte en beveiligde app. Het doel van deze ‘custom app’ is om alle belangrijke informatie samen te brengen op het mobiele internet om zo de productiviteit te verhogen. De app is vooral populair onder medewerkers van een organisatie. 30 procent heeft de app al geactiveerd en dit percentage groeit ieder kwartaal met 57 procent, aldus het Mobility Index rapport van GoodTechnology. De verwachting is dat de trend nog groter zal worden doordat 'custom apps' nu ook worden ondersteund door Windows.

Good Powered by BlackBerry (voorheen Good Technology), een bedrijf dat custom apps inzetbaar maakt voor de medewerkers van organisaties, geeft aan gemiddeld 3,7 apps per organisatie te hebben ontwikkeld. Uit het dertiende Good Mobility Index-rapport blijkt ook dat de onderzochte organisaties steeds vaker naast email ook een 'custom made'-applicatie aanbieden aan de medewerkers. Tenslotte bevestigt het onderzoek dat de organisaties steeds meer vooruitgang boeken met uitbreiding van mobiliteit. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-25T11:20:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.