Nieuw boek geeft tips voor functioneel beheer

Dit artikel delen:
Het procesboek voor de functioneel beheerder

Onlangs is ‘Het procesboek voor de functioneel beheerder’ uitgegeven bij Nubiz. Auteur Daniël E. Brouwer meldt op LinkedIn erg trots te zijn dat het drukwerk in de top tien van Managementboek.nl staat.

Een functioneel beheerder heeft niet genoeg aan louter it-kennis. Hij moet ook veel weten van planning, moet kunnen anticiperen, oplossen, overtuigen en verbinden. Omdat het werk vaak hectisch is en onder druk moet worden uitgevoerd, is het belangrijk dat de basisprocessen op orde zijn. Dit om te voorkomen dat er tijd verloren gaat aan brandjes blussen, waardoor de beheerder niet toekomt aan proactieve werkzaamheden en structurele oplossingen.

Negen herkenbare processen

Infosheet

Titel
Het procesboek voor de functioneel beheerder

Auteur
Daniël E. Brouwer

Omvang / uitvoering
168 pagina’s, paperback , 17 x 24 cm

ISBN
978 94 92790 34 7

Prijs / verschijning
€ 29,99 / juli 2021

Dit boek legt uit wat processen zijn, hoe je ze toepast en verbetert. Brouwer heeft de taken die een functioneel beheerder dagelijks moet uitvoeren uitgebreid beschreven in negen herkenbare processen. Bovendien beschrijft hij talloze gereedschappen die de beheerder goed kan gebruiken. Brouwer meent dat een functioneel beheerder die in staat is de processen goed te doorgronden, gebruikers veel beter kan ondersteunen en zo meerwaarde schept voor de organisatie.

Brouwer is expert op het gebied van functioneel beheer en Lean Six Sigma Master Black Belt. Hij is oprichter van de Vakopleiding Functioneel Beheer en medeauteur van ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’. Hij stond aan de wieg van het nieuwe Exin-examen Functioneel Beheer Specialist.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-06T10:16:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.