Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud Throughout evenement op 28 maart 2023 in Houten

Het cloud event over cloud kosten, cloud management en cloud migraties.

Op 28 maart 2023 vindt in Houten in het Van der Valk Hotel het evenement "Cloud Throughout" plaats, georganiseerd door whitesky.cloud. "Cloud Throughout" is een evenement dat zich richt op cloud management, besparen op cloud kosten en cloud migratie. 

Het evenement is bedoeld voor IT-professionals en cloud wederverkopers die geïnteresseerd zijn in cloudoplossingen voor hun bedrijf en hun klanten. 

Tijdens de dag zullen er verschillende presentaties zijn waarin experts van de partners van het evenement, Octopus Cloud, Mobiti en Spectro Cloud, hun kennis en ervaring zullen delen over cloud kosten, cloud migraties en cloud management. 

De deelnemers krijgen de kans om meer te leren over de voordelen van cloud computing en hoe zij deze het beste kunnen inzetten voor hun bedrijf. Het evenement biedt ook de mogelijkheid om tijdens de lunch te netwerken met andere professionals en om vragen te stellen aan de sprekers. 

"We zijn verheugd om Cloud Throughout te organiseren en samen te werken met onze partners Octopus Cloud, Mobiti en Spectro Cloud. Cloud computing is een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur van veel bedrijven, en we willen IT-professionals helpen om het beste uit de cloud te halen", aldus Jeroen Van Langenhove van whitesky.cloud. 

"Cloud Throughout" vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Houten en begint om 10:00 uur. De deelname aan het evenement is gratis, maar registratie vooraf is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen. 

Voor meer informatie over het evenement en registratie kunt u terecht op de website van whitesky.cloud via de volgende URL: 

https://whitesky.cloud/cloud-throughout-houten-2023/

Over whitesky.cloud 

whitesky.cloud is een Belgische leverancier van public- en private cloud diensten voor bedrijven en cloud wederverkopers. Het bedrijf biedt haar diensten fully managed aan en is een Europese tegenhanger van de hyperscalers. Whitesky.cloud is gevestigd in Lochristi (BE) en bedient klanten in heel Europa, Zuid-Amerika en Afrika.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-06T13:15:18.000Z whitesky.cloud


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.