Computable nomineert elf infrastructuurleveranciers

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Winst

Ict-vakblad Computable heeft elf ict-infrastructuurleveranciers genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om BT, Eurofiber, Huawei, Intel, Interconnect Services, Interxion, KPN, Nimble Storage, Verizon Enterprise Solutions, Vodafone en Ziggo. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De nominaties van Vodafone en Ziggo zijn gebaseerd op hun gezamenlijke voordracht voor hun voorgenomen Nederlandse joint-venture. Doordat deze samenwerking nog niet officieel is doorgevoerd en beide bedrijven nog niet gezamenlijk naar buiten mogen treden, heeft Computable gekozen om beide bedrijven apart te nomineren en het aantal genomineerden in deze categorie naar elf uit te breiden.

De elf genomineerde ict-infrastructuurleveranciers zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 24 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de elf hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- BTLees de onderbouwing
- EurofiberLees de onderbouwing
- HuaweiLees de onderbouwing
- IntelLees de onderbouwing
- Interconnect Lees de onderbouwing
- InterxionLees de onderbouwing
- KPNLees de onderbouwing
- Nimble StorageLees de onderbouwing
- Verizon Enterprise SolutionsLees de onderbouwing
- VodafoneLees de onderbouwing
- ZiggoLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-03T08:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.