Volg de Computable Awards live via social media

Social media

Via #ComputableAwards kunnen alle geïnteresseerden de Computable Awards 2017, die vanavond plaatsvindt in het Utrechtse Beatrix Theater, volgen. Er wordt voor en tijdens de show verslag gedaan via Twitter en Facebook, zodat ict’ers ook thuis de award-uitreiking 'bij kunnen wonen'.

Via de Facebookpagina van Computable tonen we live delen van de welkomstreceptie en de show. Ook delen we sfeerfoto’s op deze pagina. Voor het ‘harde’ nieuws, kunt u terecht op Twitter waar we live verslag doen en alle winnaars uit alle tweeëntwintig categorieën vanuit het Beatrix Theater aan u melden.

Tijdens de Computable Awards worden 22 awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen. Computable-lezers konden daarvoor tot en met 8 oktober 2017 via een speciale stemmodule stemmen. In totaal werd voor de twaalfde editie van de Computable Awards 67.942 stemmen uitgebracht. Dat er meer stemmen dan in 2016 (67.859) zijn uitgebracht is knap, want dit jaar stond de stemmodule een maand korter open.

Gedurende het netwerkdiner worden de drie jury-awards uitgereikt: Digital Innovation van het Jaar, Digital Transformation van het Jaar en de (nieuwe) Digital Leadership & Diversity-award.

In het Beatrix Theater worden vervolgens in achttien categorieën awards uitgereikt waarbij de stem voor 50 procent van het publiek afkomstig is en 50 procent van de jury. We sluiten de avond af met de redactionele award voor Partnerproject van het Jaar. Tijdens de show en na afloop bij de borrel is er bovendien live-entertainment van bekende Nederlandse artiesten.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-31T10:23:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.