Computable nomineert tien digitale innovaties

Computable Awards 2016, winnaar Philips HealthTech

Computable Awards 2016, winnaar in de categorie Digital Innovation of the Year: Philips HealthTech.

Ict-vakblad Computable heeft tien digitale innovaties genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om trajecten bij of van Coronel Kartracing, Flevoziekenhuis, Jeugd GGZ, Sint Maartenskliniek, ’t Gerack, Transavia, TU Delft, Veilig Verkeer Nederland, samen met onder andere Interpolis, en een innovaties van KPN en Maarsingh & van Steijn.

De tien genomineerden maken tijdens de zomervakantie een videopresentatie op basis waarvan de algemene jury van de Computable Awards 2017, met daarin Jeroen Aris, Fred Bons, Dion Kotteman, Geke Rosier, Reza Sarshar, Bernard Vuijk en Alexander Wijninga, de winnaar zal kiezen. Deze maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober. De video’s gaan ook getoond worden op de website van Computable.

Recent besloot Computable om de digitale transformaties binnen de categorie Digital Innovation of the Year onder te brengen in een eigen categorie. De redactie van Computable ontving in totaal maar liefst 79 aanmeldingen, waarop de jury besloten heeft haar in tweeën op te splitsen. Binnen Digital Innovation of the Year gaat de jury op zoek naar de ingebruikname van vooruitstrevende technologieën die worden ingezet om de klantbeleving te verbeteren. De nieuwe categorie Digital Transformation of the Year is bedoeld voor die organisaties die ervoor kozen een intern of extern proces te digitaliseren, een nieuw of andere businessmodel met digitale middelen te omarmen of die met hun oplossing een complete markt op zijn kop wisten te zetten.

De tien genomineerde digitale innovaties zijn:

Onder de genomineerden zijn meerdere cases die we al eerder voorbij zagen komen bij de Computable Awards 2017. Dit komt doordat in de projectcategorieën is te kiezen om de digitale innovatie ook in aanmerking te laten komen voor deze categorie. Sommige cases hebben dus al een nominatie op zak, sommige kwamen voorbij bij jury-beraden, maar er zitten ook nieuwe cases tussen. De genomineerde digitale transformaties maken we op korte termijn ook bekend.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-31T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.