RightBrains nomineert vijf digitale leiders

Genomineerden Digital Leadership & Diversity Award

Diversiteit diversity

Een zeskoppige jury heeft de vijf genomineerden bepaald voor de Digital Leadership & Diversity Award. Het gaat om Nieke Martens van Rabobank, Paul Slot van KPN, Corriana de Vaal van de Volksbank, Marjet Wijn van SAP en Corry Wouters van SAP SuccessFactors. Computable ondersteunt deze award van RightBrains, waaraan managers en bedrijven in het digitale werkveld mee kunnen doen die diversiteit op de werkvloer stimuleren.

Recent bogen de juryleden Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable), Geke Rosier (oprichter RightBrains), Kay Formanek (ceo Diversity & Performance), Petri Hofste (non-executive multi-board member), Melvin Tjoe Nij (oprichter Young Global People) en Mimoent Haddouti (global head IT Continuity & Security Services bij Rabobank en winnares van vorig jaar) zich over in totaal veertien voordrachten in deze categorie. Hieruit kwam een duidelijke top vijf naar voren:

Beoordelingscriteria

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Leadership & Diversity Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Talent Award 2018. Meldt u nu aan voor het CIAO Event 2018.

Op korte termijn gaat de jury van de Digital Leadership & Diversity Award bepalen wie van de vijf genomineerden gaat winnen op 1 november 2018. Deze winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het het RightBrains-event ‘CIAO in One Day’.

De jury let in zijn beoordeling specifiek op zaken als de geïntegreerde diversiteit in de cultuur van de organisaties, het doel om succes en innovatie te stimuleren in de organisatie, welke rollen er in de organisaties zijn vervuld, de onderscheidende waarden en gedragingen van de digitale leider en het verschil dat is gemaakt op het gebied van (gender)diversiteit in het team dat digitale transformatie en technologie leidt.

Tot slot wordt gekeken naar de kpi’s van deze digitale leider en hoe diversiteit heeft geleid tot groei in omzet, winst en innovatie in relatie tot bijvoorbeeld het aantal vrouwen en multicultureel talent werkzaam in de digitale technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-18T14:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.