Dit zijn de 10 beste digitale klantervaringen!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Customer Experience

Customer experience klanttevredenheid klantervaring

Ict-vaktitel Computable maakt tien nominaties bekend voor de Computable Awards 2022 in de categorie Customer Experience. Dat zijn Conversation24, DĀK (WoningNet, Team Resilience en OutSystems), Digitale aanspreekpunt Anna (ABN Amro en IBM), Digital-first hotel (citizenM en Triple), Online-shoppen alsof je in de winkel staat (Nijhof, Experius en ElasticSuite), Salesforce Cloud, Selfservice-online-klantenportal (Quion en Mendix), SuitePad, Verbeterde klantloyaliteit (Jumbo en Tibco) en Zendesk. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 29 voordrachten in de categorie Customer Experience digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo toto tien genomineerden te komen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op klantdefinitie, klantgerichtheid, klantinnovatie en klantloyaliteit. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 29, 31, 21 en 19 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Customer Experience zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft meeweegt.

Op 5 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters, waarin we gaan kijken waarin we als Nederlanders goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Transformation

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T10:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.