Dit zijn de 10 beste ict-projecten in het mkb!

Genomineerden Computable Awards 2023, categorie MKB-project

Genomineerden Awards

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie MKB-project. Het gaat om projecten van/bij onder andere Amalthea, Boerschappen, CowManager, Cupola XS, Nedspice, Schouten Techniek, Tomatoworld, Van der Veen Autogroep, Van Schie en Veldwacht. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 30 oktober.

Een groep van in totaal 27 Computable-experts heeft de 26 voordrachten in de categorie MKB-project digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland,  Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op complexiteit/risico’s, toegevoegde waarde, originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 15, 48, 21 en 16 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie MKB-project zijn:

  • Beter welzijn voor koeien (CowManager en Paessler) – Lees onderbouwing
  • Digitaal servicebericht (Van der Veen Autogroep, Koskamp en TecAlliance) – Lees onderbouwing
  • Do IoT voor de glastuinbouw (Robohouse, Tomatoworld, Do IoT Fieldlab, TNO, MCS, Stichting Robovalley en Stichting Tomatoworld) – Lees onderbouwing
  • Inspectie App (Van Schie, Axians en Mendix) – Lees onderbouwing
  • Land- en tuinbouw verduurzamen (Veldwacht en KPN Things Explorer) – Lees onderbouwing
  • Nieuwe kernapplicatie zorgt voor efficiëntieslag (Boerschappen, myBrand en OutSystems) – Lees onderbouwing
  • Solide beheerinformatiesysteem (Schouten Techniek en OpenSesame ICT) – Lees onderbouwing
  • Techcampus voor digitalisering mkb (Cupola XS) – Lees onderbouwing
  • Transparante supply chain  voor duurzame groei (Nedspice, SAP en NTT DATA Business Solutions) – Lees onderbouwing
  • Verbeterde bedrijfsprocessen met ai (Amalthea en Infor) – Lees onderbouwing

Stemmen

Op 3 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt Age of Discovery vanwege de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is een leeftijd waarop veel zaken veranderen. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.

Partner worden van de Computable Awards 2023?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2023, het belangrijkste festijn van het jaar in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 30 oktober!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.