Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MOVEit 2021 managed file transfer introduceert geavanceerdere beveiliging

Dit artikel delen:

Progress MOVEit 2021 voor managed file transfer introduceert geavanceerdere beveiligings-, gebruiks- en integratiemogelijkheden De nieuwe release maakt het gemakkelijker om vertrouwelijke en privacy gevoelige bestanden met meer systemen veilig te delen

Rotterdam 17 mei 2021 - Progress (NASDAQ: PRGS), leverancier van software voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van krachtige bedrijfsapplicaties, heeft de release aangekondigd van Progress® MOVEit® 2021 , de veilige, geautomatiseerde Managed File Transfer (MFT) -software die zowel on-premise als in de cloud kan worden geïmplementeerd. Nu met rotatie van de gegevensencryptiesleutels, MOVEit Transfer-notificatie-branding, REST API-verbeteringen en meer. MOVEit 2021 voor managed file transfer komt als antwoord op de marktontwikkelingen en de algehele zorgen op het gebied van cyber security, beveiliging, bruikbaarheid en integratie.

“ Met de ontwikkeling van de wereldwijde pandemie in 2021, stellen hybride werkmodellen sommige mensen in staat terug te keren naar werk op locatie, terwijl anderen op afstand blijven werken of schakelen tussen werk op afstand en werk op locatie ”, aldus. "Bedrijven moeten hun strategieën aanpassen om dit nieuwe hybride personeelsbestand te beheren en veilig en vertrouwd bestanden te kunnen laten delen tussen mensen en systemen."

IDC, Directeur Data Integration and Intelligence software-onderzoek, Stewart Bond

 

De huidige omgeving voor het delen van bestanden vereist de mogelijkheid om snel en gemakkelijk bedrijfsinformatie te delen zonder de veiligheid van deze data in gevaar te brengen. Een veilig en betrouwbaar platform voor het delen van bestanden zorgt voor zichtbaarheid van de bedrijfsprocessen en biedt conforme overdracht van vertrouwelijke gegevens tussen partners, klanten, gebruikers en systemen.

Progress MOVEit 2021 maakt het gemakkelijk voor gebruikers om veilig gegevens over te dragen en met elkaar samen te werken, terwijl de schaalbaarheid wordt verbeterd en de IT-belasting tot een minimum wordt beperkt. Nieuwe beveiligingsverbeteringen in MOVEit 2021 zijn onder meer:

  • Rotatie van encryptiesleutels
  • Mechanisme om verdachte IP adressen en gebruikersnamen te vergrendelen
  • Multi-factor Authentication (MFA) -ondersteuning voor de Desktop MOVEit Client

MOVEit 2021 biedt organisaties ook nieuwe functies voor eenvoudigere implementaties en verbeterde integraties, waaronder:

  • Amazon S3-compatibele hostondersteuning,
  • nieuwe gebruikersinterface voor workflow configuratie,
  • HTML-e-mailmeldingen kunnen nu uw logo bevatten, zodat ontvangers e-mailmeldingen als betrouwbaar herkennen,
  • REST API-verbeteringen.

 

" De groeiende cyberdreiging is lastig voor de meeste bedrijven om te managen. Zeker nu de economie steeds digitaler wordt ", aldus John Ainsworth, SVP, Core Products, Progress.

" Als reactie op deze veranderende marktdynamiek hebben wij ons in MOVEit 2021 vooral gefocused op de beveiliging, bruikbaarheid en integratie om zo onze klanten te helpen hun bedrijfsgeheimen en vertrouwelijk files en pivacy gevoelige informatie veilig te houden."

Progress MOVEit 2021 is beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie of woon het releasewebinar van MOVEit 2021 bij op 25 mei. https://www.ipswitch.com/nl/hulpbronnen/webinars/nieuw-in-moveit-2021pm

 

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-14T14:42:16.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.