Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox breidt resellerkanaal uit in Utrecht en Eindhoven

De Meern, 28 maart 2022 Xerox heeft al jaren ervaring met de digitalisering van bedrijfsprocessen bij corporate ondernemingen, zorginstellingen, universiteiten en overheden en ziet de behoefte aan hulp hiermee bij het MKB. Om deze ondernemingen, vaak ook familiebedrijven, beter te bedienen breidt Xerox het resellerkanaal regionaal uit.

MKB-bedrijven zoeken hulp bij hun digitaliseringsslag, vooral in hun eigen omgeving. Ze gaan dan graag te rade bij experts met kennis van zaken, die helpen bij bedrijfsprocessen en randzaken als IT en printers. Experts die ze meteen kunnen helpen bij managed print services, Device-as-a-Service, managed IT-services of audiovisuele oplossingen en ze ontzorgen zodat ze zelf hun focus kunnen houden op hun kernactiviteiten.

Robbert de Bles, Channel Expansion Director van Xerox: “Vorig jaar hebben we in Nederland een nieuw concept bedacht en uitgerold. Een reeks resellers in de regio, allemaal met de naam ‘’XBC’’ met dezelfde uitstraling en bemand door ervaren mensen in dit vakgebied. Zo zijn er in 2021 XBC’s in Amsterdam, Sneek, Hengelo en Arnhem gestart. En we zijn heel blij met de huidige uitbreiding van XBC’s in Utrecht en Eindhoven.”

Jaren ervaring in het kanaal

Het zijn geen onbekenden in deze tak van sport. Kuno de Bree, XBC Utrecht heeft zijn ervaring opgedaan bij PCI. Raymond van Beers, XBC Eindhoven heeft zijn strepen onder andere verdiend bij Ricoh waar hij ook een Ricoh Document Center heeft gehad.

Raymond van Beers: “Ik heb de laatste jaren veel klanten geholpen vanuit de inkoopkant en zag dat er veel behoefte bestaat aan goede service en ondersteuning. Met dit nieuwe concept van Xerox zag ik het meteen zitten om een XBC op te zetten, ook omdat ik zie dat de markt weer aantrekt. Ik ga Eindhoven weer op de kaart te zetten als Xerox verkooppunt. Wat mij betreft is Xerox ‘simply the best’ en dat mag de hele regio hier ook weten.”

Xerox laat de partners ondernemen en biedt actieve marketingsupport, zoals een kant-en-klare website en kredietfaciliteiten voor nieuwe XBC's. Xerox ondersteunt de ondernemers van A tot Z en ze krijgen de status van Authorised Concessionaire.

De Bles: “We zijn heel blij met deze uitbreiding en zoeken nu nog partners voor XBC’s in Den Haag, Zwolle, Limburg en Zeeland/West Brabant.”

Fotobijschrift: Robbert de Bles van Xerox geflankeerd door Kuno de Bree (l) en Raymond van Beers.

Over Xerox

Al meer dan 100 jaar vernieuwt Xerox (Nasdaq: XRX) de werkplekervaring. Gebruikmakend van onze leidende positie in kantoor- en printtechnologie, hebben we ons uitgebreid naar software en diensten om bedrijven en hun medewerkers te voorzien in hun dagelijkse behoeften. Van kantoor tot industriële omgevingen, onze gedifferentieerde bedrijfsoplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om onze klanten - ongeacht waar dat werk wordt gedaan – elke dag beter te laten werken. Vandaag de dag zetten wetenschappers en ingenieurs van Xerox onze jarenlange ervaring op het gebied van innovatie voort met baanbrekende technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotgestuurde procesautomatisering, additive manufacturing, industriële IoT en cleantech. Meer informatie vindt u op xerox.com.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-28T13:15:00.000Z Progress Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.