Dit zijn de 10 beste digitale transformaties!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Digitale Transformatie

Digitale transformatie

De tien nominaties voor de Computable Awards 2022 in de categorie Digitale Transformatie zijn bekend. Dat zijn de transformaties van of bij BrainCreators/Luminext, Crossyn, Erasmus MC, Livewords, Matrixian Group, Philips, PostNL, Randstad, Urban Arrow en een challenge van Radboudumc, NWO, KWF Alpe d’HuZes en Karolinska Instituut. Ict-vaktitel Computable maakt de winnaar bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

24 Computable-experts hebben de 26 voordrachten in de categorie Digitale Transformatie digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op complexiteit/risico’s, toegevoegde waarde, originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 24, 38, 25 en 13 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Digitale Transformatie zijn:

  • Communities of practice (Philips) – Lees onderbouwing
  • Digital Next Academy (PostNL) – Lees onderbouwing
  • Geautomatiseerd internationaal woningwaardemodel (Matrixian Group) – Lees onderbouwing
  • Gedrag chauffeurs sturen met iot (Crossyn en T-Mobile) – Lees onderbouwing
  • Intelligent beheer en onderhoud van openbare verlichting (BrainCreators, Luminext, Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht) – Lees onderbouwing
  • Interpreting Management Systeem (Livewords, Transfer Solutions en OutSystems) – Lees onderbouwing
  • Nieuw dealerportaal (Urban Arrow, Appronto en Mendix) – Lees onderbouwing
  • PANDA challenge (Radboudumc, NWO, KWF Alpe d’HuZes, Karolinska Instituut, Google Health en Aiosyn) – Lees onderbouwing
  • RNA-volgorde van cellen bepalen (Erasmus MC en TU Delft) – Lees onderbouwing
  • Robotic process automation (Randstad) – Lees onderbouwing

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 5 oktober wijzen we per categorie de winnaars aan. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters. Tegelijk stellen we dan ook vast waarin we als Nederlanders allemaal goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T12:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.