Computable nomineert 10 digitale transformaties

Computable Awards 2019

Digitale transformatie

Ict-vakblad Computable heeft tien digitale transformaties genomineerd voor de Computable Awards 2018. Het gaat om trajecten bij onder andere DB Cargo Nederland, ForFarmers, FrieslandCampina, Grodan, ING (twee keer), Rijkswaterstaat, TenneT, Xella en Zorgpartners Midden-Holland. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 29 oktober.

De tien genomineerde digitale transformaties zijn bepaald door een groep van vijftien Computable-experts. Dit zijn Lejo Duivenvoorde (Infoagent), Leendert Hinds (Tata Steel), Stefan van Hoof (Lifesize), Victor van der Hulst (VX Company), Jac Kloots (Surfnet), Mendel Koerts (Ensead Advisory), Marcel Kouwenberg (Ikea), Niels Lagerweij (DXC Technology), Armand Lejeune (Webkalf ICT Services), Marc Maas (ilionx), Ruud Mulder (Dell EMC), Guido de Nobel (Wipro), Jos van Rooyen (Identify), Geke Rosier (RightBrains) en Wim Stoop (Cloudera).

Computable ontving in deze categorie in totaal 55 voordrachten. De groep Computable-experts heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en bepaalde hiermee de top tien in deze categorie. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van de innovatie, de complexiteit en/of risico’s in het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant, de originaliteit en/of innovatieve kracht en de rol van de interne en/of externe leverancier(s). De gemiddelden van de juryleden gezamenlijk bepaalden uiteindelijk welke tien trajecten werden genomineerd.

De tien genomineerde trajecten in de categorie Digitale Transformatie van het Jaar zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-02T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.