Dit zijn de 10 beste voorbeelden in cyberweerbaarheid!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Cyber Resilience

Dit artikel delen:
Cyber Resilience weerbaarheid

Ict-vaktitel Computable maakt de tien nominaties bekend voor de Computable Awards 2022 in de categorie Cyber Resilience. Het gaat om Cyber Kill Chain (AIVD en MIVD), Cyber Sessies (RTL Z en Eset Nederland), Darktrace Attack Surface Management-platform, Datto, Digitaal Veilig Den Haag, Keurmerk Pentesten van een omvangrijk samenwerkingsverband, Open en veilige 5G-communicatie (Radboud Universiteit), Proofpoint, Tesorion Immunity en Zerto. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Zestien Computable-experts hebben de 42 voordrachten in de categorie Cyber Resilience digitaal beoordeeld. Hun mening vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo tot de tien genomineerden te komen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op bedrijfsactiviteiten, strategie, stakeholders en kwetsbaarheden. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 30, 28, 15 en 27 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Cyber Resilience zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. De publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft meeweegt.

Op 5 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond is The Dutch Masters; we gaan dan ook vaststellen waarin Nederlanders goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T11:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.