Dit zijn de 10 duurzaamste tech-oplossingen!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Sustainable Tech

Sustainable Tech duurzaam groen

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2022 in de categorie Sustainable Tech. Het gaat om Annona met Blocklab en Spark! Living Lab, Bullitt Group, het Circulair Economy Report van HPE, Circularise, EcoStruxure van Schneider Electric, Flexport.org, NorthC Datacenters, Trust, de Video Accessibility Plug-in en het Worldfavor Sustainability Platform. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 31 voordrachten in de categorie Sustainable Tech digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op hulpbronnen, verbetering, herbruikbaarheid en investering. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 21, 37, 27 en 15 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Sustainable Tech zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat het gewicht van de andere de helft in de schaal legt.

Op 5 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters, waarin we gaan kijken waarin we als Nederlanders allemaal goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-28T11:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.