Dit zijn de 10 beste tech-startups van 2021!

Genomineerden Computable Awards 2021, categorie Tech-startup

Dit artikel delen:
start-up

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2021 in de categorie Tech-startup. Het gaat om Bizcuit, Delft Circuits, Fectar, Hable One, Imagin.studio, Incooling, Neurocast, Neurolytics, Qblox en RoomRaccoon. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 2 november.

De tien genomineerde tech-startups zijn de afgelopen tijd vastgesteld door een vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Artie Debidien, internationaal cio bij NN Group, Justus Hemelaar, business developer bij Open HealthHub, Sebastiaan Hooft, zelfstandig / eigenaar van Redesign, Erik Kamps, ceo bij Crossyn Automotiv (financieel vooruitzicht (investeerder)), Ruud Pieterse, chief technologist/chief architect bij DXC Technology en Kees Tolsma, business development manager bij Tech Data.

Computable ontving in deze categorie in totaal 59 voordrachten. De tien genomineerde partijen in de categorie Tech-startup zijn:

Jureringstraject

Jury Tech-startup

  • Artie Debidien, internationaal cio bij NN Group (juryvoorzitter en volwassenheid/bestendigheid)
  • Justus Hemelaar, business developer bij Open HealthHub (business development en innovatie)
  • Sebastiaan Hooft, zelfstandig / eigenaar van Redesign (teamontwikkeling)
  • Erik Kamps, ceo bij Crossyn Automotiv (financieel vooruitzicht (investeerder))
  • Ruud Pieterse, chief technologist/chief architect bij DXC Technology (maatschappelijk/marktbelang)
  • Kees Tolsma, business development manager bij Tech Data (marktpotentie (incubator/accelerator) en productontwikkeling)

Een groep van in totaal 21 Computable-experts heeft de 59 voordrachten in de categorie Tech-startup digitaal beoordeeld. Op basis van hun cijfers is de top tien uitgenodigd voor het juryberaad dat afgelopen tijd digitaal plaatsvond. Het juryteam stond onder supervisie van de hoofdjury van de Computable Awards 2020, met daarin Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland.

Bij het juryberaad focuste juryvoorzitter Artie Debidien zich specifiek op volwassenheid/bestendigheid, maar in het juryteam waren nog zeven competenties vertegenwoordigd. Justus Hemelaar bekommerde zich over het business development en innovatie, Sebastiaan Hooft nam de teamontwikkeling in ogenschouw, Erik Kamps focuste zich vooral op financieel vooruitzicht vanuit een rol als investeerder, Ruud Pieterse lette specifiek op het maatschappelijk/marktbelang en Kees Tolsma beoordeelde de marktpotentie als incubator/accelerator en de productontwikkeling.

Tijdens het juryberaad kregen de kandidaten van ieder jurylid een gemiddeld eindcijfer. Dit eindcijfer werd bepaald doordat ieder jurylid een cijfer gaf voor het product op basis van probleemoplossing, concurrentie, disruptie en/of technologie, de markt op basis van omvang, onderscheidend vermogen, marketingplan, successen, marge en/of schaling en het team/de business op basis van visie, successen, tegenslagen en/of schaalbaarheid. De gemiddelden van de juryleden gezamenlijk bepaalden uiteindelijk welke tien tech-startups werden genomineerd.

Stemmen

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2021. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 2 november worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2021?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2021, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 2 november 2021!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-28T11:58:00.000Z Redactie Computable