Computable nomineert 10 tech-startups

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
start-up

Ict-vakblad Computable heeft tien Nederlandse tech-startups genomineerd voor de Computable Awards 2019. Het gaat om Closure, DialogueTrainer, EntrD Privacy Solutions, Envision, FC Urban, History Search, MMOX Smart, Schluss, SwipeGuide en TaXapi. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 29 oktober.

De tien genomineerde startups zijn 22 mei jl. vastgesteld door een vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Bart van der Mark, vice-president financial services industry Benelux & Nordics bij Atos, Alex Dings, co-founder van BitSensor, Sheila Gemin, partner en executive coach bij The Leadership Alliance, Elles de Vries, creative strategist bij Flores.nl en Vincent Wouters, ceo van ICreative.

Computable ontving in deze categorie in totaal 63 voordrachten. De tien genomineerde bedrijven in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar zijn:

Jureringstraject

Jury Nederlandse Startup van het Jaar

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 63 voordrachten in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar digitaal beoordeeld. Op basis van hun cijfers is de top twintig uitgenodigd voor het juryberaad op 1 juni jl. Bij het juryberaad heeft juryvoorzitter Bart van der Mark vooral gelet op de competenties innovatie/productontwikkeling en marktpotentie. Verder waren er nog vier competenties vertegenwoordigd. Alex Dings lette vooral op de business development, Sheila Gemin keek naar het maatschappelijk/marktbelang, Elles de Vries focuste zich op de teamontwikkeling en Vincent Wouters beoordeelde de kandidaten op financieel vooruitzicht vanuit de rol van investeerder.

Tijdens het juryberaad kregen de kandidaten van ieder jurylid een gemiddeld eindcijfer. Dit eindcijfer werd bepaald doordat ieder jurylid een cijfer gaf voor de onderdelen product, markt, team en business. De gemiddelden van de juryleden gezamenlijk bepaalden uiteindelijk welke tien startups werden genomineerd. Het juryteam stond dus onder leiding van juryvoorzitter Bart van der Mark, die samen met Jeroen ArisReza SarsharMarjolein Schuurhuis en Fred Streefland de algemene jury van de Computable Awards 2019 vormt.

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd de andere genomineerden aan u bekend.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-24T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.