Computable nomineert 10 directeuren in ict

Computable Awards 2019

Ict-vakblad Computable heeft tien directeuren genomineerd voor de Computable Awards 2019. Het gaat om Eric van den Bos (Hogeschool Utrecht), José van Dalen (Qiss-IT/Univativ), Mike Janssen, (Uniserver), Carsten Klomp (Hema), Marcel Krom (PostNL), Vincent Kwaks (Vanderlande), Mark Leferink (ICT Spirit/Leferink Office Works), Derek Roos (Mendix), Hylke Sprangers (Talpa Network) en Frederik Wegener Sleeswijk (NL-Fund). De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 29 oktober.

Een groep van in totaal negen Computable-experts heeft de 22 voordrachten in de categorie CxO van het Jaar digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards 2019 de tien genomineerden heeft bepaald. Dit juryteam bestaat uit Jeroen Aris, Bart van der Mark, Reza Sarshar, Marjolein Schuurhuis en Fred Streefland. De voordrachten zijn beoordeeld op de verandering die de directeur teweeg heeft gebracht en het effect van de verandering volgens de inzender op klanten, de business en/of positie in de markt. Het gaat hier om zowel directeuren van ict-bedrijven als ict-verantwoordelijken van eindgebruikersorganisaties en ict-directeuren van grote divisies of afdelingen.

De tien genomineerde bedrijven in de categorie CxO van het Jaar zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-01T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.