Welke tech-startup is de beste? Stem nu!

Computable Awards 2022

Dit artikel delen:
start-up

Proces mining, digitale traumaverwerking, intelligent papier, een digitaal watermerk, slimme ai-computer vision-software en ai-contentcreatie; het zijn enkele digitale ontwikkelingen waar Nederlandse startups zich mee bezighouden. Ict-vaktitel Computable heeft tien van deze partijen genomineerd voor de Computable Awards 2022 in de categorie Tech-startup. Welk van deze jonge ondernemingen vindt u dat er moet winnen? Stem nu!

Nederland is een innovatieland waar veel nieuwe bedrijven ontstaan. Sommige worden heel succesvol, andere gaan kopje onder, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze brengen de BV Nederland vernieuwing. Welke onderstaande tech-startup verdient volgens u een Computable Award?

Genomineerden Tech-startup

De genomineerden in de categorie Tech-startup van de Computable Awards 2022 zijn in alfabetische volgorde:

Apolix
Apolix is gespecialiseerd in process mining. Process mining is een data-gedreven methode om je processen te analyseren en optimaliseren. Met het platform Celonis als digitale pikhouweel graaft het zich door de bergen (ongebruikte) data om processen te verbeteren.
Lees hier de volledige onderbouwing

Stem nu!

Het is mogelijk om tot en met zondag 11 september te stemmen voor de Computable Awards 2022.

Stem nu op de kandidaten in de categorie Tech-startup!

Greencast
Greencast ontwikkelt software die bedrijven inzicht geeft in hun CO2-emissies. Het maakt hierbij gebruik van machine learning. Greencast koppelt zijn software aan het boekhoudsysteem van klanten en kan hierdoor de kleinste details analyseren.
Lees hier de volledige onderbouwing

Moovd
Moovd biedt een saas-dienst voor therapeuten die trauma’s, angsten en fobieën zoals claustrofobie of hoogtevrees behandelen. Het levert hiervoor een online platform en een digitale variant voor de verwerking van een traumatische ervaring.
Lees hier de volledige onderbouwing

PSOhub
Met PSOhub automatiseren mkb-bedrijven het gehele interne bedrijfsproces in de cloud. Het levert projectmanagementsoftware voor het mkb dat volledig geïntegreerd is in HubSpot, Salesforce, Microsoft Dynamics 365 en Pipedrive.
Lees hier de volledige onderbouwing

Tapp.online
Tapp.online maakt papier intelligent door er chips, sensoren en geprinte batterijen aan toe te voegen. Dankzij een cloudplatform kan het zelfs data uit papier generen. Het biedt zo een alternatief voor e-waste.
Lees hier de volledige onderbouwing

Jury Tech-startup, Computable Awards 2020

Juryleden Ruud Pieterse en Sheila Gemin in de categorie Tech-startup van de Computable Awards 2020.

The Routing Company
The Routing heeft technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt busroutes continu aan te passen op de huidige vervoersvraag. Deze technologie zorgt voor gedeelde bussen die on-demand geboekt worden via een app.
Lees hier de volledige onderbouwing

Vormats
Vormats maakt communicatie met video (bijna) net zo gemakkelijk als e-mail en PowerPoint. Het biedt een app waarmee je binnen een kwartier een video maakt voor collega’s, klanten of sollicitanten.
Lees hier de volledige onderbouwing

WordProof
WordProof gaat fake news en copycats te lijf met een digitaal watermerk. WordProof maakt van tekst en afbeeldingen een timestamp (een versleutelde reeks karakters, oftewel een hash) en zet die in de blockchain.
Lees hier de volledige onderbouwing

XoSight
XoSight heeft een systeem waarmee bedrijven automatisch en realtime hun voorraad in grote distributiecentra kunnen tracken. Daar komt slimme ai computer vision-software van eigen makelij bij kijken, die wordt gebruikt in verschillende apparaten.
Lees hier de volledige onderbouwing

XS2Content
XS2Content zet bestaande content van organisaties om naar andere contentvormen. Met de techniek van XS2Content kunnen content genererende bedrijven op efficiënte wijze nieuwe content genereren door middel van artificial intelligence.
Lees hier de volledige onderbouwing

Jury

De hoofdjury van de Computable Awards bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten in de categorie Tech-startup zijn getoetst op product, markt, team en business. De publieksstemmen en de stem van de jury bepalen ieder voor de helft wie de award wint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-17T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.