Deze 10 trajecten zijn lekker verantwoord bezig!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Duurzaamheid & MVO

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2022 in de categorie Duurzaamheid & MVO. Het gaat om trajecten bij Foodprint Group, Stichting Lezen en Schrijven en het Nederlandse Rode Kruis, een skills-game van UpgradeNL, Jet-Net & TechNet en FutureNL, een gezamenlijk meisjesinitiatief van Alliander, Enexis Netbeheer, Stedin en TenneT, HP Approved Selection by Flex IT, ITvitae, Motopp, de TCS Sustainathon en verduurzaming van het wagenpark bij Iron Mountain. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal 24 Computable-experts heeft de 35 voordrachten in de categorie Duurzaamheid & MVO digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op reden waarom, hoe het gerealiseerd is, de rol van digitalisering en wat het heeft opgeleverd. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 12, 38, 34 en 16 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Duurzaamheid & MVO zijn:

  • Bestrijding voedselverspilling en klimaatverandering (Foodprint Group en Mendix) – Lees onderbouwing
  • De energietransitie: meisjes kunnen het verschil maken (Alliander, Enexis Netbeheer, Stedin en TenneT) – Lees onderbouwing
  • Digitaler naar werk (Stichting Lezen en Schrijven, Digital Collective, SBCM en Google Nederland) – Lees onderbouwing
  • HP Approved Selection by Flex IT (Flex IT Distribution en HP Nederland) – Lees onderbouwing
  • ITvitae – Lees onderbouwing
  • Motopp – Lees onderbouwing
  • Online skills testen in nieuwe game (UpgradeNL, Jet-Net & TechNet en FutureNL) – Lees onderbouwing
  • Vrijwilligers worden developers (Nederlandse Rode Kruis, OutSystems, Deloitte en Transfer Solutions) – Lees onderbouwing
  • TCS Sustainathon - The Balancing Act (Tata Consultancy Services) – Lees onderbouwing
  • Verduurzaming wagenpark (Iron Mountain) – Lees onderbouwing

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 5 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters, waarin we gaan kijken waarin we als Nederlanders allemaal goed zijn. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-28T12:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.