Wie biedt de beste werkplek van de toekomst?

Computable Awards 2022

Robot digitale hulp

Welke leverancier van innovatieve, nieuwe werkplekken of baanbrekende werkplektechnologie verdient een prijs? Ict-vaktitel Computable heeft tien kandidaten genomineerd voor de Computable Awards 2022 in de categorie Future of Work? Stem nu!

Ons werk verandert drastisch. Digitale oplossingen zorgen ervoor dat we sneller en efficiënter kunnen werken, maar er komen ook oplossing op de markt die het werk van ons overnemen. Denk aan  softtware die met één druk op de knop honderden Excel-codes overbodig maakt. Er zijn ook robots die ons letterlijk het werk uit handen nemen. Het levert allerlei verschillende toepassingen op die ons werk in de toekomst veranderen. Welk van de onderstaande kandidaten verdient volgens u een Computable Award in de categorie Future of Work?

Genomineerden Future of Work

De genomineerden in de categorie Future of Work van de Computable Awards 2022 zijn in alfabetische volgorde:

Ahrend en Jabra
Ahrend en Jabra spelen samen in op de grote vraag naar innovaties die comfortabel videobellen op kantoor mogelijk maken. De ‘space in space’-oplossingen van Ahrend zijn voortaan worden uitgerust met geïntegreerde audio- en video-oplossingen van Jabra.

Stem nu!

Bepaal nu wie van de genomineerden van de Computable Awards in de categorie Future of Work moet winnen!

Dynabook dynaEdge DE200
De dynaEdge DE200 van Dynabook biedt werknemers op locatie de mogelijkheid om de hulp van experts op afstand in te schakelen, ondersteunende data op te vragen en te projecteren via de complementaire smart glasses-oplossing AR100 en direct data op te slaan.

IBM Your Learning en Skillsbuild
De wereld verandert constant en dit heeft een impact op de medewerkers binnen een organisatie. Dit merken ze ook bij IBM. Om deze ervaring te ondersteunen, is de hr-functie bij IBM meer ai-gedreven, datacentrisch en agile. 

Inspech (BrainCreators en Unihorn)
Inspech van BrainCreators en Unihorn is een digitale weginspecteur die repetitieve menselijke inspectietaken overneemt van wegbeheerders. Het analyseert razendsnel videobeelden van het wegdek met behulp van ai en classificeert schades.

Jortt Boekhoudbot
De Boekhoudbot van Jortt kan een boekhouding tot 99 procent automatiseren. Vanaf de eerste betaling, tot en met de vennootschapsbelasting. De boekhouding wordt realtime door de Boekhoudbot gedaan en op basis van de actuele cijfers wordt fiscaal advies gegeven.

Macaw
It-dienstverlener Macaw is voor de vierde keer Great Place to Work Certified in Nederland. Onderzoek onder medewerkers en een analyse van de bedrijfscultuur en het beleid lagen ver boven de norm waardoor Macaw het predicaat van goed werkgeverschap kreeg.

Microsoft Nederland
Microsoft Nederland heeft met Shanna Bosmans zijn allereerste chief hybrid officer in huis. Deze nieuwe functie is in het leven geroepen om de transformatie van Microsofts hybride manier van werken verder te stimuleren.

Poly
Poly levert vergaderproducten die passen bij hybride werken en de manier waarop we samenwerken. De productstandaarden van Poly geven hybride werknemers de tools om als gelijken te vergaderen vanaf elke locatie.

Solved Escaperoom
Veel organisaties worstelen momenteel met de manier waarop ze het zogeheten hybride werken moeten vormgeven. Solved heeft een escaperoom die medewerkers aan den lijve laat ondervinden wat de valkuilen, maar ook de meerwaarde, van hybride werken zijn.

Van nearshoring naar gezamenlijk eigenaarschap (Lely, Prowareness en ACM Agile)
Lely ontwikkelt en onderhoudt de managementsoftware voor zijn melkrobots. Vorig jaar heeft het de Turkse software development partner ondergebracht in zijn eigen organisatie. De multidisciplinaire teams worden georganiseerd door Prowareness en ACM Agile.

Jury

De hoofdjury van de Computable awards bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten in de categorie Future of Work zijn getoetst op de verandering die het teweeg brengt, wat het oplevert, het onderscheidende vermogen en de aanpassingen die gedaan moesten worden.

De publieksstemmen en de stem van de jury bepalen ieder voor de helft wie de award wint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-01T14:16:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.