Dit zijn de 10 beste werkplekken van de toekomst!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Future of Work

Future of Work

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2022 in de categorie Future of Work. Het gaat om Ahrend met Jabra, de Dynabook dynaEdge DE200, IBM You Learning met Skillsbuild, Inspech van BrainCreators en Unihorn, de Jortt Boekhoudbot, Macaw, Microsoft Nederland, Poly, de Solved Escaperoom en een traject van Lely, Prowareness en ACM Agile. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 36 voordrachten in de categorie Future of Work digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op verandering, het opleveren, onderscheidend vermogen en de aanpassingen. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 27, 28, 28 en 17 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Future of Work zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 5 oktober wijzen we per categorie de winnaars aan. Dit gaan we doen in De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond is The Dutch Masters. Ook stellen we die avond vast waarin Nederlanders uitblinken. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T12:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.